Društvo

Nastavak akcije „Osmjehom za Đoleta“ u marini Porto Montenegro

2201tivatposterok
O
rganizatori akcije „Osmjehom za Đoleta“, najavili su nastavak aktivnosti u marini Porto Montenegro, gdje će sav prikupljeni novac biti uplaćen za liječenje teško oboljelog osamnaestogodišnjeg Kotoranina Đorđa Lubarde, koji se bori za život.

Nastavak akcije „Osmjehom za Đoleta“ u marini Porto Montenegro
Portal AnalitikaIzvor
2201oreok- U humanitarnoj akciji koju smo održali u kotorskom SC „Kamelija“ 10. januara sakupili smo 1500 eura koje su uplaćene za liječenje mladog maturanta pomorske škole u Kotoru, Đorđa Lubarde. Nakon što je akcija završena, montiran je i video sa porukama drugova koje su upućene Đorđu. Video se može pogledati na Facebook stranici „Kamelije“. Kako je akcija dobro odrađena, odlučili smo da organizujemo još jednu u susjednom gradu. Poštovani sugrađani, mali i veliki, pozivamo vas da još jednom pokažete solidarnost i veličinu vašeg srca. Dođite u Porto Montenegro, 26. januara 2014. godine u restoran „One“ i osmjehom podržite našu akciju. Vaš iskren osmjeh, upućen Đorđu Lubardi, može pomoći više nego što mislite. Platite svoju fotografiju po cijeni koju vi odredite, a sav novac ići će u svrhu Đorđevog liječenja. Potom će vaša fotografija biti proslijeđena na e-mail koji naznačite. Akcija će trajati od 12:00h do 17:00h. Vaše osmjehe obilježiće Đorđevi drugovi i fotografi Aleksandar Kaluđerović i Iva Kernec, kao i poznati tivatski fotograf, Mihael Đuričić – Miko, naveli su organizatori u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Đorđe se nalazi u najboljoj bolnici u Flensburgu u Njemačkoj, i treba da bude obavljena transplatacija koštane srži, a donator će biti njegov brat Luka.

Portal Analitika