Društvo

Djevojčica povrijeđena u udesu kod Danilovgrada još uvijek životno ugrožena

1801put2
D
jevojčica M.K. (11) koja je prije dva dana povrijeđena u danilovgradskom naselju Ćurilac kada je na nju automobilom naletio J.K. (27), još uvijek je životno ugrožena, saopšteno je Portalu Analitika iz Kliničkog centra.

Djevojčica povrijeđena u udesu kod Danilovgrada još uvijek životno ugrožena
Portal AnalitikaIzvor

- Djevojčica M.K. je još uvijek u stanju životne opasnosti i smještena je na Odjeljenju intenzivne njege, potvrđeno je Portalu Analitika iz Kliničkog centra Crne Gore.

Kako su prenijeli mediji, djevojčica je izašla iz autobusa i sa majkom krenula da pređe magistralu, kada je na nju naletio "golf II" podgoričkih tablica. Vozač se nije zaustavio, već ga je policija kasnije identifikovala i privela.

Djevojčica je primljena preko Urgentnog centra u jedinicu Intenzivnog liječenja. Kako su ljekari ranije saopštili, primljena je znacima kranio-cerebralne povrede nastale u udesu u kome je stradala kao pješak.

Iz KCCG su kazali da je djevojčica primljena bez svijesti i odmah intubirana u Urgentnom centru.

- Zadobila je povrede glave koje joj ugrožavaju život. Dijagnostikovan je prelom baze lobanjenje i krvarenje na mozgu. Priključena je na aparat za mehaničku ventilaciju -  ranije je saopšteno Portalu Analitika.

Portal Analitika