Društvo

EPCG: Zbog radova na mreži nestanak struje u više gradova

1601dalejkovod
Z
bog planiranih radova u MBTS “Zagorič Bunar”, u petak, 17. januara, od 09,30 do 10, 30 sati, bez napajanja električnom energijom biće dio potrošača u ulici Iva Andrića, kao I potrošači u ulicama: Ljevorečka, Velimira Stojanovića, Dragana Đurovića, Ludvika Kube, Danilovgradska I Hercegnovska.

EPCG: Zbog radova na mreži nestanak struje u više gradova
Portal AnalitikaIzvor

Takođe, zbog radova u  MBTS  “Help Zagorič”, u petak, 17. januara, od 11 do 12,30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači zgrade Holandske sestre i dvije zgrade iza njih, kao i naselje oko njih u Park šumi Zagorič.

- Zbog planiranih radova u MBTS “Škola Tološi-nova”, u petak,  17. januara, u periodu od 09 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće OŠ “Radojica Perović” i dio naselja oko škole.

Radova će biti i na  na DV 35kV “Podgorica 1-Ptič”, tako da u petak, 17. januara,  u periodu od 10,30 do 13, 30 sati, bez napajanja električnom energijom biće potrošači sa područja Tuzi, osim centra. Moguća su i beznaponska stanja dijela potrošača na Starom Aerodromu.

Elektrodistribucija Bar

- Zbog planiranih radova na NN mreži Ilino- izvod prema Mimozi, u petak, 17. januara, u periodu od 09 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača u naselju Ilino ispod pruge-od željezničkog stajališta do prodavnice “Dodoši”.

Elektrodistribucija Cetinje

- Zbog radova na priključenju novog 10 kV kablovskog voda u TS »Autobuska stanica«, u petak, 17. januara,  u periodu od 10 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom biće potrošači u ulicama:, Grahovska, Ivanbegova, Obilića poljana, Bogišin krš, kao i dio potrošača u naselju Donji kraj, saopštila je EPCG.

Portal Analitika