Društvo

SNP: Bulatoviću, što nas napusti 2001. godine?

14snp-logo
U
intervjuu za dnevnu novinu Dan Momir Bulatović, nekadašnji počasni predsjednik Narodne socijalističke stranke,  saopštio je opštepoznatu činjenicu da Socijalistička narodna partija SNP  ima najčasnije i najbolje partijsko članstvo, saopšteno je iz SNP-a.

SNP: Bulatoviću, što nas napusti 2001. godine?
Portal AnalitikaIzvor

Bulatović je rekao da je SNP neobičan fenomen na crnogorskoj političkoj sceni. Prema njegovom mišljenju to je partija koja ima najčasnije članstvo i najnesposobnije rukovodstvo.

“Ne žureći da komentarišemo ostatak njegove očekivane i naručene izjave, postavljamo mu jedno jednostavno pitanje – što nas napusti 2001. godine”, navodi se u saopštenju SNP-a.

Bulatović je, između ostalog, kazao za Dan da je, nakon 25 godina od Antibirokratske revolucije, od jedinstvene Demokratske partije socijalista DPS, koji se četvrt vijeka nalazi na vlasti, jedino ostalo isto jesu ime i prvi ljudi, predsjednik partije Milo Đukanović.

U svemu ostalome, kako navodi, neodoljivo podsjećaju na Novaka Kilibardu.

Podsjećamo Bulatović je jedan od vođa antibirokratske revolucije u Crnoj Gori, predsjednik Predsjedništva SK Crne Gore i predsjednik Crne Gore izabran na prvim višestranačkim izborima 1990. godine.

Izvor: CdM

Portal Analitika