Društvo

Bačena petarda ispred stana Jevrema Brkovića

1401up
S
lužbenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, postupajući po prijavi da je ispred ulaznih vrata stana Jevrema Brkovića u Podgorici aktivirana eksplozivna naprava, preduzeli aktivnosti na osnovu kojih su utvrdili da se radi o pirotehničkom sredstvu – petardi.

Bačena petarda ispred stana Jevrema Brkovića
Portal AnalitikaIzvor

U saopštenju dostavljenom Portalu Analitika navodi se da je događaj prijavljen oko 21 čas i 20 minuta, nakon čega je na lice mjesta upućena policijska patrola, koja je obezbjeđivala lice mjesta do dolaska Ekipe za uviđaje.

- O događaju je obaviješten zamjenik Osnovnog državnog tužioca u Podgorici. Uviđajem je konstatovano da je na prostoru između dva stana u prizemlju zgrade, bliže stanu koji pripada J.B, aktivirana petarda većih dimenzija, crne boje, od čijeg su dejstva na jednom dijelu vrata stana J.B. ostali vidljivi praškasti tragovi, dok je jedan dio tih tragova pronađen i u blizini susjednog stana. Od dejstva petarde nisu nastali drugi tragovi ili oštećenja. Djelovi petarde, koji su nađeni na hodniku između vrata dva stana, su izuzeti sa lica mjesta, naveli su iz Uprave policije.

 

Portal Analitika