Društvo

Cetinje: Na punom Dvorskom trgu nastupila "Colonia"

0801colonia_cetinje
N
akon sinoćnjeg nastupa „Tropico Benda“ večeras je na Cetinju koncert priredio hrvatski pop sastav „Colonia“, koji je izazvao izuzetno interesovanje brojnih posjetilaca. Koncert koji je održan pred ispunjenim Dvorskim trgom trajao je gotovo dva i po sata.

Cetinje: Na punom Dvorskom trgu nastupila "Colonia"
Portal AnalitikaIzvor

Za to vrijeme članovi sastava „Colonia“ podsjetili su publiku na brojne hitove koji su obilježili 18 godina njihovog rada - počev od prvih melodija, sve do onih sa posljednjeg albuma.

Iz organizacije je navedeno da je večerašnjem koncertu prisustvovalo više od 6.000 posjetilaca. Time je dva božićna koncerta na Dvorskom trgu ispratilo više od 10.000 posjetilaca, među kojima i znatan broj gostiju iz svih krajeva Crne Gore, pri čemu su večerašnjem koncertu prisustvovali i posjetioci iz susjednih zemalja.

Iz turističke organizacije Prijestonice Cetinje saopšteno je da su smještajni kapaciteti na Cetinju tokom protekla dva dana bili puni, a da je prevoz na Božićni koncert, posredstvom agencija, bio obezbijeđen iz Budve, Nikšića i drugih crnogorskih gradova.

tekst i foto: cetinje.me

Portal Analitika