Muzika

Zvijezde za koje nijeste znali da imaju blizanca

0501eshtonK
O
bičnim smrtnicima teško je zamisliti kako je to biti slavna osoba sa svim usponima i padovima. Ali jeste li se ikada zapitali kako bi bilo biti brat ili sestra blizanac neke slavne osobe?

Zvijezde za koje nijeste znali da imaju blizanca
Portal AnalitikaIzvor

Ešton Kučer je pet minuta stariji je od svog brata blizanca. Dok Ešton boravi pod svjetlima reflektora, njegov brat blizanac Majkl daleko je od svega toga. Naime, Majkl ima cerebralnu paralizu, a i presađeno mu je srce dok je bio mlađi. Uz ljubav i podršku svoje porodice, a posebno starijeg brata Eštona, Majkl je sve to preživio, pa se i dalje bori i inspiracija je mnogima.

Pjevačica Alanis Moriset ima brata blizanca. Zove se Vejd i od njega je starija 12 minuta. Vejd je pokušao da ostvari više od svoje starije sestre, pa je snimio tri albuma, postao instruktor joge i terapeut, i napisao nekoliko knjiga. I dalje se bavi muzikom i pisanjem, uglavnom o meditaciji i jogi.

Iako bi mnogi željeli da glumica Skarlet Johanson (29) ima sestru blizanku, ona ima brata blizanca. Zove se Hanter Johanson i Skarlet je od njega starija tri minute. Skarlet i Hunter Johanson zajedno se pojavljuju u filmu "Manny & Lo" iz 1996. godine.

Teško je reći koliko je žena na svijetu lijepih poput supermodela Žizel Bundšen (33), ali njena sestra blizanka Patricija Bundšen poprilično je blizu. Žizel je pet minuta starija od svoje sestre, a zanimljivo je i da sem sestre blizanke Žizel ima još četiri sestre Rakel, Gracijelu, Gabrijelu i Rafaelu!

 

Portal Analitika