Politika

MEDOJEVIĆ: Hapšenje Perkovića prvi akt EU protiv balkanske mafije

okmedosl_1
P
redsjednik Pokreta za promjene i član Predsjedništva Demokratskog fronta Nebojša Medojević napisao je na svom Tviter nalogu da je hapšenje Josipa Perkovića prvi akt EU protiv balkanske mafije.

MEDOJEVIĆ: Hapšenje Perkovića prvi akt EU protiv balkanske mafije
Portal AnalitikaIzvor

- Do sada su iz EU ispadali smiješni u odnosu na balkansku mafiju. Izručenje Perkovića Njemačkoj podiglo je UDBU u čitavom regionu na uzbunu. Pogledajte Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Biće svašta ove godine, napisao je Medojević.

Bivši šef UDBE Josip Perković koga njemačko pravosuđe tereti da je učestvovao u organizaciji ubistva hrvatskog političkog emigranta Stjepana Đurekovića je priveden nakon što su stupile na snagu zakonske izmjene na osnovu kojih se evropski nalog za hapšenje primjenjuje i na krivična djela počinjena prije septembra 2002.

- Rade Marković planira bjekstvo, Ćuruviju je ubila država, srpsku djecu u Peći pobili su Srbi, Legija ceka Novu godinu na Urgentnom.Ko je koordinator službi, napisao je Medojević koji je ustvrdio da su i vjerski poglavari Udbini agenti.

- I tzv demokratska,opozicija 90 -tih je takođe kreirana od strane UDBE. O vjerskim poglavarima, da ne govorimo. Zato su dosijei tajna. Obična lutkarska predstava. Nema tranzicije dok se UDBA ne rasformira i dosijei otvore. Evo i Vučić nastavlja istu politiku, napisao je Medojević.

 

 

Portal Analitika