Društvo

BUDVA (VIDEO): Željko Joksimović priredio fantastičnu novogodišnju žurku na otvorenom

0101budvapocetnaDrugu veče ispred Starog grada u Budvi dvadesetak hiljada ljudi iz gotovo svih krajeva regiona plesalao je i uživalo je koncertima Momčila bajagića Bajage i Instruktura i Željka Joksimovića i njegovog benda.

BUDVA (VIDEO): Željko Joksimović priredio fantastičnu novogodišnju žurku na otvorenom
Portal AnalitikaIzvor

Iako je tokom dana povremeno rominjala kiša, drugo veče ispred Starog grada u Budvi proteklo je bez kiše i u fantastičnoj atmosferi koju su prvo „zagrijali“ Bajaga i Instruktori a prosto „usijao“ Željko Joksimović.

0201budvapocetna1

Nakon što je nekih 90 minuta Bajaga otpjevao svoje dobro poznate hitove, odmah poslije ponoći nastupio je Joksimović sa njegovim uigranim bendom i od prvog takta prve pjesme ostvario odličnu komunikaciju sa publikom koja je počela u glas da pjeva sve poznate hitove ovog pjevača. „U Budvu dolazim toliko često da mogu reći da sam u neku ruku i domaćin“, obratio se Joksimović čestitajući okupljenim Novu godinu.

Tokom skoro dvosatnog koncerta vladala je izvanredna atmosfera a sam Joksimović se u više navrata zahvaljivao publici koja je pjevala svaku pjesmu ovog popularnog pjevača koji je koncert začinio i izvođenjem nekoliko pjesama, obrada starih makedonskih pjesama, nekih ex-yu hitova i pjesama koje je Joksimović komponovao za Harisa Džinovića i Halida Bešlića...

Kao i za doček Nove godine tako i tokom druge večeri organizacija je bila besprekorna, nije zabilježen niti jedan veći incident iako je i plato ispred Starog grada ali i okolni kafići i ulice bila krcate ljudima.

 

 

 

Portal Analitika