Komentar

Parada-po-nosu

710miljopocetnaNormalnije je biti za Paradu ponosa nego za Paradu po-nosu jer njeni gej komandosi ukrivaju čibuk pod mantijama i vrckaju na neviđeno. Obje parade, i politička i crkvena, provaljuju crnogorsko licemjerstvo, tj. ukrivanje i pristajanje na svaku bandu.

Parada-po-nosu
Portal AnalitikaIzvor

 

Piše: Mihailo RADOJIČIĆ

Oktobar je na izdisaju. Da mu je vijek zavisio od “naših” događaja - izdahnuo bi prije vakta, od prevrele polne energije. U jednom intervju za američki časopis Besmrtnost, na samom kraju XIX vijeka, Nikola Tesla je izjavio da poslije svjetlosne,  najmoćnija energija koja vlada planetom je polna energija. “Žena je najveći kradljivac te energije, a time i duhovnih moći. Ja sam to oduvijek znao i čuvao se!”, kaže veliki istraživač.

Tačnije rečeno, isključio je šuko utikač pa se utičnici više nije obrta. U nas za nesposobnog čovjeka često bezrezervno vele; on je uškopljen. Tesla se upravo odlučio na to, da bi u sebi zaštitio, jednog od najvećih znanstvenika u oblasti energije, koga je svijet ikada imao. Kako je uvijek bio kontra ustaljenim normama izjavio je i sljedeće: „Sve što je u meni darovito, ne potiče od mog oca-popa, već od moje nepismene majke.“

Svako sa svakim, vlast sa Ristom: Crnogorskoj vlasti kao da je polni drk SPC svu pamet popio, pošto su se svoje majke, CPC, odrekli javno preko novina. Beogradski tisak nam javlja, odmah nakon osvještanja hrama u Podgorici, da je posljednje utočište pravoslavnih gej popova Crna Gora, u kojoj su zaštićeni (kod Rista). A mi znamo kako... Jednako ka devedesetih kad je ova čuvena parola  pokorila Crnu Goru uz istu, svesrednu, pomoć sa iste strane. Isti mediji su pridali, da darovitost njegovog vladanja, tj. popovanja, počiva na polnoj energiji štićenika, koji su gotovi, vazda u libidu da mu daju podršku... I u volji i nevolji niko mu od njih nije bolji.

Isti je slučaj sa CG vlašću. I oni imaju potporu u istom libidu kad im gođ, u kritičnim momentima, prigusti. Kako je ovaj jako pouzdan popovski lobi začinjen pedofilijom, ka biberom, zabiberio je čorbu vodećim političarima te sada kusaju s Ristom iz istog vagana. Čim se Risto politički utvrdio, on je vagan prevrga. Izvrga je ruglu zvaničnu političku podršku Paradi ponosa... i posta nesnosan, jer u krilu njegove crkve ćetaju njegovi gej kadrovi ka crni tulipani. Tuđe neće, a svoje ne (u)daje ni za koga... A svoju paradu može da organizuje vazda kada mu se digne... bratija. DPS se oslanja na njega svom snagom pa dokle izdrži. Vjerovatno će potlje, ovu partiju skidati s tulipana, kad joj ljubav izbije na nos. Skidaće je baš oni koji su je na njega i posadili... Jer Risto je nevjeran ljubavnik svakome ko nema para i šićara.  Spolna energija od popova je ovoj vlasti, kako joj djela potvđuju, udarila u vrg glave. Može sa svakojakijem dok se ne snađe sa drugijem.

Jeres i interes: Ta „spolna“ jeres je sporna za SPC, kad se ispoljava izvan nje i u vidu javne parade. Tako je štićenik Crne Gore Risto Radović organizovao paradu Po-nosu ovoj vlasti, da bi nečist sa ulica kojima su prohodali gej podvižnici, očistio pravoslavnom metlom, mada znamo odavno, da to njegovo pravoslavlje nit je pravo nit je slavno.

Bez ikakve šale, normalnije je biti za Paradu ponosa nego za Paradu po-nosu jer njeni gej komandosi ukrivaju čibuk pod mantijama i vrckaju na neviđeno. Obje parade, i politička i crkvena, provaljuju crnogorsko licemjerstvo, tj. ukrivanje i pristajanje na svaku bandu.

Stoga su Prajdovci u pravu i za otvorenu podršku; Isturite svoja osjećanja na svjetlost dana Crnogorci! Crnogorci kao da ne znaju za svoju uvlakačku narav. Podilaženje je iskazano službeno, sa najvišeg nivoa, ne samo sa SPC već i sa EU,  po čijem su nalogu morali podići paradi Ponosa. Evropa nas obučava dvije i po decenije višeumlju, kontra dugom domaćem jednoumlju. Sada umjesto da nam jednoumlje razmeće, ona nam ga nameće... i zapovijeda!!! Samo tako i drugačije nikako, kao da pravo na drugačije mišljenje nije ljudsko pravo...

I kao da pravo Crnogoraca na svoju vjeru, uvjerenje i crkvu nije pravo za ravnopravnost. Uzalud je štampa obnarodovala kriminalni šverc istorijskih činjenica SPCa u vezi sa samostalnošću CPC i njenim pravom. Svi su iz EU na to ostali mrtvi ladni, slijepi i gluvi, i ako je zbog nasilne želje za posjedovanjem razorena jedna zemlja sa mnogo naroda i njihovih prava. Tragovi su očigledni! Tako je jedan gej podvižnik izrekao oporu riječ iz devedesetih „osvajanje“ ulicu po ulicu dok svi pristanu na isto... itd. Svako osvajanje ima isključivo želju za domanacijom, a ne za ravnopravnošću.

Brkati i drugi ponos: Uglavnom Crna Gora  je pristala na brkati ponos, a kako ga i SPC ’’kanonski’’ upražnjava to je za vlasti, koja sa njom blisko sarađuje, olakšavajuća okolnost. Ako EU ima popove nad popovima, sad  bi bio red da i ona organizuje litiju za  očišćenje ulica kojima je Ristova parada koračala. U protivnom, ispada da je jednoumna podrška LGBT-ju s brkom, parada ponosa, a tradicionalni, brak bez brka, parada srama. Tako je ljestvica jedoumlja podignuta blizu granice bezumlja. Takvo mišljenje gotovo da asocira na rezon da bi crnogorski građani drugačije orjentacije, pošto nijesu veliki trudbenici, trebali samo da usvaju gotovu đecu. U redu, gospodo iz EU, ali ko će ih praviti ako „ponos“ nije reproduktivan u tom smislu.

Za očekivati je da će ova jesenas zasađena biljka jednoga dana procvjetati gejom, na nekom visokom državnom mjestu. Tome srećniku na takvom mjestu nikad faliti neće podmetača. Crnogorci mrijet naviknuti ... Vile će se grabit kroz vjekove da vam vjence dostojne sapletu. Otvoriće se nova radna mjesta ka po snimku; jedan zapošljeni (podmetač),  pet do šest sigurnih glasova. Što to znači? Isto ovo što Risto radi i plus imaće utočište i u crkvi, tamo njegovoj, i u državi tamo-ovamo našoj. A iznad svega kao božja promisao, lelujaće na sve strane poruka: Sve je ovo po kanonu! Kanon u glavu, a gepek u crkvu i diskrecija je zagarantovana pod crnim mantijama.

P.S. I ne zaboravite na Teslu: “Sve što je u meni darovito, ne potiče od mog oca-popa...“

Portal Analitika