Rukomet

Lovćen dovodi Vukićevića i Lazovića

LazovicRukomet
N
akon lijevog beka iz Poljske – Lukasa Ačruka naš najbolji muški rukometni klub je dogovorio saradnju sa još jednim igračem koji pokriva tu poziciju.

Lovćen dovodi Vukićevića i Lazovića
Portal AnalitikaIzvor

Riječ je o bivšem kadetskom i juniorskom reprezentativcu Crne Gore Daliboru Vukićeviću koji će se već sjutra pojaviti na treningu na Cetinju, piše portal Handballme.

Vukićević je karijeru počeo u Rudaru iz Pljevalja, zatim dvije sezone nosio dres Budućnosti sa kojom je osvojio dvije titule, dok je u protekle dvije sezone bio jedan od najboljih igrača Sloge iz Doboja. Čelnici Lovćena su ga dobro zapamtili protekle sezone kada je bio najbolji u svom timu u kvalifikacijama za Ligu šampiona u Beogradu.

Osim njega u našu prijestonicu do kraja neđelje bi mogao da dođe bivši pivot Partizana, Crvene zvezde i Vardara Vuk Lazović sa kojim vodi pregovore sportski direktor Željko Ziko Petričević i prema informacijama tog portala postoji velika mogućnost da povremeni reprezentativac Srbije obuče „crveni“ dres. Lazović je inače sin pokojnoj glumca Danila Lazovića, dok mu je majka sa Cetinja.

Podsjećanja radi u naredna tri dana kormilo Lovćena će preuzeti iskusni strateg Kasim Kamenica, a do tada će sa igračima raditi pomoćni trener Goran Vujović.

Portal Analitika