Abiznis

Zoran Milovanović novi izvršni direktor kompanije MTEL

Kompanija MTEL od juče ima novog izvršnog direktora Zorana Milovanovića. 

Zoran Milovanović novi izvršni direktor kompanije MTEL Foto: Mtel
Portal AnalitikaIzvor

Nakon završenih studija Elektrotehnike na Univerzitetu u Beogradu, karijeru započinjeu Telekomu Srbija gdje je radno angažovan na liderskim pozicijama uperiodu od 1996. do 2016. godine.

Vršio je funkciju direktora u različitim sektorima Telekoma Srbija. Na funkciji direktora Sektora za eksploataciju i održavanje mreže upravljao je projektima od značaja na nivou Tekekoma Srbija, dok je kao direktor Sektora za multimedijalne usluge doprinio implementaciji najsavremenijih rješenja u toj oblasti. Sa pozicije direktora Sektora za zaštitu od fraud-a upravljao je, pored ostalog, razvojem i primjenom poslovnih procedura zaštite za sve telekomunikacione usluge u portfelju Telekoma Srbija.

Učestvovao je na nekoliko važnih projekata Telekoma Srbija među kojima se izdvajaju: izgradnja međunarodne mreže Telekoma Srbija, uvođenje IPTV-a u Srbiji, izgradnja mreže za distribuciju TV signala, Satelitske stanice Prilike u Ivanjici i mnogi drugi.

Od 2016. godine prelazi na poziciju Service Fraud menadžera u kompaniji Telenor Srbija. 

Bogato radno iskustvo na liderskim pozicijama, uz poznavanje trendova telekomunikacija kao i razumijevanje regionalnog tržišta decembra 2019.godine kandidovalo ga je na poziciju Specijalnog savjetnika izvršnog direktorau kompaniji MTEL.Od 27. novembra 2023. godine je imenovan za Izvršnog direktora kompanije MTEL.

Iz kompanije MTEL ističu da su uvjereni da će njegovo bogato profesionalno iskustvo i poznavanje potencijala i prilika u kompaniji doprinijeti njenom daljem razvoju i uspjehu.

Portal Analitika