Crna hronika

Pravna punomoćnica porodice Bakija poručila da je zadovoljna presudom za ubistvo devetnaestogodišnje djevojke

Živković: Odluka da se Đokaj osudi na 40 godina zatvora donijeta na objektivan i stručan način

Pravna punomoćnica porodice Bakija, advokatica Tijana Živković kazala je da je odluka da se Ilir Đokaj osudi na 40 godina robije zbog ubistva bivše nevjenčane supruge Šejle Bakije donijeta na objektivan i stručan način.

Živković: Odluka da se Đokaj osudi na 40 godina zatvora donijeta na objektivan i stručan način Foto: Pobjeda/ D.Malidžan
Portal AnalitikaIzvor

“To je najstroža kazna koju Krivični zakonik Crne Gore propisuje, tako da, sa te strane, ja kao punomoćnik jesam zadovoljna. U ovom trenutku vjerujem da je ovakva kazna dugotrajnog zatvora u trajanju od 40 godina kakva-takva satisfakcija oštećenoj porodici. Sud nije pronašao olakšavajuće okolnosti na strani okrivljenog. Što se tiče otežavajućih okolnosti sud je naročito uzeo u obzir činjenicu da je okrivljeni lišio života oštećenu pred njenim roditeljima i ispred njene porodične kuće, kao i okolnost da je oštećena imala svega 19 godina," navela je advokatica Živković, prenosi Media biro. 

Živković ističe da je zadovoljna, ali podsjeća da presuda nije pravosnažna i da očekuje da će odbrana izjaviti žalbu protiv prvostepene presude Apelacionom sudu Crne Gore. 

Raičević: Presuda Đokaju šalje poruku da pravosuđe počinje ozbiljno da shvata pitanje nasilja nad ženama
0
Raičević: Presuda Đokaju šalje poruku da pravosuđe počinje…
15.04.2024 11:32

 

Portal Analitika