Društvo

Živković mladima: Naša sredina je sklona stigmatizaciji, ali vi budite svoji

Nemojte nikada sebi dozvoliti da vam jedan jedini dan bude nesadržajan. Uvijek radite u životu ono što vas ispunjava i nemojte nikada da radite ništa na silu. Radite stvari koje vas čine srećnim i u čemu ćete biti srećni, podijelio je Danijel Živković, nosilac liste “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada” svoje životne stavove i svoja životna načela nevezana za politiku i svoj profesionalni poziv. 

Portal AnalitikaIzvor

On se u predivnoj i srdačnoj atmosferi juče sastao sa mladim ljudima sa kojima je razgovarao o njihovoj poziciji u društvu, značaju obrazovanja i daljeg usavršavanja kao i samoj njihovoj perspektivi i budućnosti kako na ličnom tako i na profesionalnom planu.

Tom prilikom mladi su v.d. predsjedniku DPS-a ukazali na svoja mišljenja povodom aktuelne situacije u kojoj se društvo nalazi, saopštili svoje brige i viđenja kako bi se sadašnja kriza mogla uspješno prevazići.

“Naša sredina je sklona stigmatizaciji, ali vi budite svoji i težite da ostvarite ono što želite. Nemojte da protraćite život u nečemu što vas ne ispunjava, da budete nezadovoljni i da u tom nezadovoljstvu ispunjavate svoje vrijeme. Prije svega nemojte da birate fakultete ili da imate neki izbor zanimanja koji vas ne ispunjava. Ako vidite da vas ne ispunjava napustite to i orijentišite se na to što vas interesuje. I tokom posla, ako vas posao ne ispunjava pa i ako tu imate sigurnu egzistenciju, napustite taj posao idite dalje tražite neki drugi. Tako je i u ljubavi, tako je i u braku i u svemu drugom. Nemojte dozvoliti nikad ništa da radite što vas neće ispuniti. To je suštinska životna poruka i životna lekcija koju bih ja sebi prije svega uputio sa 22-23 godine meni koji danas imam 35 godina”, dao je Živković svoj prijateljski savjet mladima.

Na kraju oni su zajednički zaključili da država mora da radi na stvaranju pretpostavki kako bi se mladim ljudima stvorili osnovni preduslovi da iskoriste svoj potencijal i talenat što će nesumljivo dovesti do njihove bolje i sigurnije perspektive ali i bolje budućnosti naše države.

Portal Analitika

Komentari (3)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
R Rukfaš_neregistrovani
09.06.2023. 10:05

Danijel je odlično momče. Vaspitan, kulturan, odmjeren, pristupačan, rečit, pametan... Siguran sam da će "nagurati" na 35%.

2
0
F Fikret_neregistrovani
09.06.2023. 10:49

@Rukfaš_neregistrovani 19%

0
2
L Leo_neregistrovani
09.06.2023. 08:39

Ovo bi bila jedna dobra prica ali nasi mladi vecinom trce za uhljebljenjem i onda ne zele podrzati opozicione liste. Svaka cast za mlade koji podrzavaju DPS znajuci da ce se zbog toga jako tesko zaposliti

3
0