Politika

"Kadrovska politika “oslobođene” Podgorice"

Zirojević: Polupismeni profesor fizičke kulture uručio otkaz diplomiranoj socijalnoj radnici

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Nikola Zirojević je kazao da je „kadrovska politika “oslobođene” Podgorice dovela je do toga da polupismeni profesor fizičke kulture, iz ustanove koja se bavi rehabilitacijom zavisnika, može da uruči otkaz diplomiranoj socijalnoj radnici sa dugogodišnjim iskustvom iz ove oblasti“.

Zirojević: Polupismeni profesor fizičke kulture uručio otkaz diplomiranoj socijalnoj radnici Foto: SD
Portal AnalitikaIzvor

„Razlog je, naravno, u potpunosti revanšističke prirode, zasnovan samo i isključivo na političkoj osnovi, imajući u vidu da je naš Miloš Mašković do kraja razobličio kriminal u OKG Kakaricka gora, a da je Ivana Raščanin-Radičević predsjednica Foruma žena SD“, naveo je Zirojević.

Dodao je kako je otkaz u potpunosti nezakonit i da će Raščanin-Radičević zadovoljenje pravde „svakako dobiti pred nadležnim sudom“.

„A profesoru fizičke kulture imamo da poručimo da će tek sad imati, ne jednog Miloš Mašković, nego sve nas iz Socijaldemokrata za vratom! Što se Ivane tiče, nju će na posao vratiti, ili aktuelni, po presudi suda, ili neki drugi, novi direktor, kada ovog aktuelnog ispratimo uz odgovarajuće sudske presude“, poručio je Zirojević. 

Mašković: Raščanin-Radičević dobila otkaz zbog toga što sam ukazivao na nepravilnosti
0
Mašković: Raščanin-Radičević dobila otkaz zbog toga što sam…
12.04.2024 20:00

 

Portal Analitika