Društvo

Željko Mitrović sletio u Podgoricu, Pink prenosi sahranu

Vlasnik i glavni i odgovorni urednik televizije Pink, Željko Mitrović sletio je večeras svojim privatnim avionom u Podgoricu.

Željko Mitrović sletio u Podgoricu, Pink prenosi sahranu Foto: Instagram
Z.Š.
Z.Š.Autor
Portal AnalitikaIzvor

Mitrović je u Podgoricu doputovao sa novinarskom ekipom, a u objavi na Instragramu je potvrdio da će TV Pink prenositi sahranu mitropolita Amfilohija.

-Proširena Pinkova ekipa sletjela u Podgoricu zbog realizacije sjutrašnjeg veoma komplikovanog multi tv prenosa sahrane mitropolita Amfilohija! - napisao je Mitrović.

Podsjećamo, Televizija Crne Gore najavila je prenos sahrane Amfilohija , a jedan od ključnih razloga je i taj što, kao Javni servis svih građana, a imajući u vidu mjere NKT-a za sprečavanje širenja korona virusa , želi da svim vjernicima omogući da taj čin gledaju kod kuće, kako se ne bi izlagali epidemiološkom rizik.

 

Prenos sahrane mitropolita Amfilohija  zbog epidemiološkog rizika Prenos sahrane mitropolita Amfilohija  zbog epidemiološkog rizika Prenos sahrane mitropolita Amfilohija  zbog epidemiološkog rizika Prenos sahrane mitropolita Amfilohija  zbog epidemiološkog rizika
6
Prenos sahrane mitropolita Amfilohija zbog epidemiološkog…
31.10.2020 19:05

 

Portal Analitika