Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Zeković: Pokret “Svi za naš GRAD” garancija uspješnih promjena i ostvarivih zajedničkih ciljeva

Zeković: Pokret “Svi za naš GRAD” garancija uspješnih promjena i ostvarivih zajedničkih ciljeva

Pokret „Svi za naš GRAD – dr Ivan Vuković“ okupio je različite strukture koje obuhvataju političke partije, građanske pokrete i inicijative, kao i veliki broj nezavisnih intelektualaca i pojedinaca dokazanih u oblasti kulture, sporta, umjetnosti, nauke, kao i sve ljude koji vole Podgoricu i spremni su da rade u njenom najboljem interesu.

Zeković: Pokret “Svi za naš GRAD” garancija uspješnih promjena i ostvarivih zajedničkih ciljeva Foto: Pokret "Svi za naš grad"
Portal AnalitikaIzvor

Dio Pokreta je i aktivista za ljudska prava, Aleksandar Saša Zeković. 

“Udružili smo se kako bi ojačali demokratski pokret u Crnoj Gori i unaprijedili stabilnost i razvoj. Povezali smo se kako bi dalje širili ljudska prava”, rekao je Zeković. 

Kako navodi, Podgorica ima i treba da zadrži gradonačelnika koji ne pristaje na političku polarizaciju i podjele u gradu. 

“Dr Ivan Vuković je otvoreno i energično prihvatio da razvija grad i inovativno brine o težnjama i potrebama svih građana i građanki! Zajednička nam je vizija da Podgoricu nastavimo graditi u moderan i evropski grad. Odlučno poručujemo da će Podgorica uz uključivanje i prihvatanje svih, biti prostor jednakosti”, rekao je Zeković. 

On je naglasio da je "Pokret “Svi za naš Grad” garancija uspješnih promjena i ostvarivih zajedničkih ciljeva". 

“Samo zajedno možemo naš grad učiniti temeljem moderne Crne Gore, Crne Gore koja će disati jednim proevropskim i građanskim plućima i Crne Gore u kojoj je naš grad oslonac njene bolje budućnosti”, zaključio je Zeković.

Portal Analitika