Crna hronika

Jednom od njih na teret se stavlja i ugrožavanje bezbjednosti

Podgorica: Zbog ucjenivanja djevojčice odgovaraće dva maloljetnika

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“, Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, podnijeli su krivičnu prijavu protiv dva maloljetna lica u redovnom postupku.

Podgorica: Zbog ucjenivanja djevojčice odgovaraće dva maloljetnika Foto: Pixabay
Portal AnalitikaIzvor

Naime, za krivično djelo ucjena odgovaraće dva maloljetnika stara 14 godina, dok se jednom od njih na teret stavlja i krivično djelo ugrožavanje sigurnosti, na štetu jedne maloljetne djevojčice stare 14 godina.

Napominjemo, pomenuti maloljetnici su, kako se sumnja, izvršili krivična djela koja im se stavljaju na teret, a nakon toga je, u vezi sa tim događajem, 28. aprila došlo i do incidenta nedaleko od Osnovne škole „Štampar Makarije“ u Podgorici, u kojem je jedna maloljetna osoba zadobila teške tjelesne povrede. Policija je tada preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti i lišila slobode tri osobe.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.