Politika

Konjević potvrdio Portalu Analitika

Zbog šverca cigareta: Konjević sazvao sjednicu BOK za petak

Zbog šverca cigareta i akcija koje sprovode SDT i ANB u sprječavanju ovih kriminalnih radnji, u petak će biti održana sjednica Biroa za operativnu koordinaciju službi bezbjednosti, potvrdio je predsjednik BOK-a i ministar odbrane Raško Konjević Portalu Analitika. 

Zbog šverca cigareta: Konjević sazvao sjednicu BOK za petak Foto: Foto: Ministarstvo odbrane Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor

Biro za operativnu koordinaciju čine: direktor ANB-a, direktor Uprave policije, načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore, direktor Uprave za sprečavanje pranja novca i finansiranja terorizma, načelnik Odjeljenja za vojno obavještajne i bezbjednosne poslove Ministarstva odbrane, generalni direktor Direktorata za bezbjednosno zaštitne poslove i nadzor Ministarstva unutrašnjih poslova i sekretar Vijeća za nacionalnu bezbjednost.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.