Region

S Kate Beckinsale u glavnoj ulozi

Zagreb pod opsadom zbog holivudskog hita: U centru grada snimaju potjere automobila

Središte Zagreba noćas je pod opsadom policije i zaštitara, a blokirana je cijela Hebrangova ulica od Preradovićeve do Savske, piše Jutarnji.hr.

Zagreb pod opsadom zbog holivudskog hita: U centru grada snimaju potjere automobila Foto: Jutarnji.hr
Jutarnji.hrIzvor

Cijele noći, naime, snimat će se akcijske scene za hollywoodski spektakl Canary Black s Kate Beckinsale u glavnoj ulozi, zbog čega je produkcijska ekipa okupirala parkiralište HNK na koje su smjestili 20-ak automobila koji će glumiti u sceni.

Zaštitari su raspoređeni duž Hebrangove ispred ulaza u stambene zgrade i preusmjeravaju pješake, a zbog policijske barikade na Preradovićevoj nastala je kolona automobila sve do Zrinjevca.

26814301

„Halo mali, ulica je zatvorena“, upozorava nas zaštitar odmah na početku ulice dodajući da će tako biti cijelu noć, sve do zore, piše Jutarnji.hr.

Vatrogasna vozila oko 22 sata detaljno su oprala ulicu, a na dijelu kaskaderskih automobila na krovove su montirani kranovi s kamerama.

Canary Black jedan je od najambicioznijih produkcija u Zagrebu, a film Pierrea Morella snimaće se do kraja januara na čak 130 lokacija u gradu.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.