Društvo

Za liječenje petogodišnjeg Vasilija Ćuzovića potrebno još 5.000 eura

Za petogodišnjeg Vasilija Ćuzovića do sada je prikupljeno 15.000 eura, a kako bi mu se obezbijedilo liječenje matičnim ćelijama potrebno je još 5.000 eura.


Za liječenje petogodišnjeg Vasilija Ćuzovića potrebno još 5.000 eura Foto: UGC
Portal AnalitikaIzvor

„Kampanju za prikupljanje novčanih sredstava za liječenje Vasilija Ćuzovića pokrenuli smo 23. novembra. Do danas prikupljeno je 15.000 eura pomoću donacija građana i biznis zajednice. Ovim putem zahvaljujemo svima na učešću i još jednom molimo građane Crne Gore da zajedničkim snagama preostali dio sredstava prikupimo u što kraćem periodu.” – izjavila je Marina Došen iz Fondacije Volonteri Crne Gore.

Vasiliju Ćuzoviću, petogodišnjem dječaku iz Nikšića, dijagnostikovan je autizam f84.9. Trenutno se nalazi na Institutu Đordje Kostić u Beogradu sa majkom. Prijedlog ljekara je liječenje matičnim ćelijama, jer jedino ta metoda bi pospješila Vasilijev oporavak.

Volonteri Crne Gore su od prikupljenih sredstava platili prvi tretman u Beogradu, međutim potrebna su još dva.

“Postupak se odvija 3 puta, a cijena 3 tretmana sa pratećim troškovima iznosi približno 20.000 eura. Vasilije je prethodne sedmice zahvaljujući građanima Crne Gore otišao na prvi tretman koji je koštao blizu 6.000 eura. Bitno je da javnost zna da su osim troškova tretmana uključeni i administrativni troškovi koji se vezuju za prikupljanje sredstava i transakcije novca (provizije). Nadamo se da će Vasilije uz pomoć svih nas uspjeti da dobije pomoć za liječenje. Građani, Vasilije računa na nas!” – zaključila je Došen.

Za elektronsku donaciju kliknite OVDJE.Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
S Slavicaa_neregistrovani
01.12.2022. 12:18

A dje je drzava no ni oni nemaju no se voze bicikljima nek se stide

1
0