Politika

Za Budućnost Šavnika: Lazovića fizički napali batinaši iz Nikšića

Batinaši Demokratske partije socijalista iz Nikšića, uz koordinaciju predsjednika Opštine Šavnik Jugoslava Jakića, nasilno pokušavaju da spriječe promjenu vlasti u našem gradu, saopšteno je iz koalicije "Za budućnost Šavnika".

Za Budućnost Šavnika: Lazovića fizički napali batinaši iz Nikšića Foto: RTNK
Portal AnalitikaIzvor

"Naime, četvorica Jakićevih siledžija su mučki i bez povoda fizički napali našeg člana biračkog odbora Radula Lazovića i divljački polomili kutije i inventar na biračkom mjestu Kruševice. To su uradili iz panike i bijesa jer oni koje su prepisali u Šavnik za potrebe izbora su počeli da odustaju od namjere da nelegalno utiču na budućnost ove opštine", navodi se u saopštenju koalicije “Za budućnost Šavnika”.

Pozvali su nadležne da zaštite njihove članovi biračkih odbora"koji nisu napravili ni najmanji incident od 23. oktobra do danas".

"Odbrana Šavnika od kriminalnih hordi DPS i dalje traje. Mafijaške strukture i prepisani stanovnici drugih opština od 23. oktobra žele spriječiti da se demokratska volja građana Šavnika jasno i slobodno iskaže u korist koalicije "Za budućnost Šavnika". Poručujemo da će Šavničani znati da odbrane svoju izbornu volju, ali i da se zaštite, ukoliko bude novih pokušaja napada na naše članove biračkih odbora i naše aktiviste", zaključuje se u saopštenju. 

 

Izbori u Šavniku: U Kruševicama neće biti nastavljeno glasanje, u selu Bijela bez incidenata
19
Izbori u Šavniku: U Kruševicama neće biti nastavljeno…
06.11.2022 11:30
Šavnik: Napadnut član biračkog odbora, uhapšene četiri osobe
5
Šavnik: Napadnut član biračkog odbora, uhapšene četiri osobe
06.11.2022 09:59

 

Portal Analitika