Abiznis

Wizz Air poziva direct entry kapetane sa ICAO/EASA licencom na dane Otvorenih vrata

Wizz Air, najodrživija avio-kompanija sa najvećom stopom rasta u Evropi, poziva direct entry kapetane saICAO/EASA licencom na Dane otvorenih vrata, 5. novembra u Podgorici u hotelu CUE u 13 sati.

Wizz Air poziva direct entry kapetane sa ICAO/EASA licencom na dane Otvorenih vrata Foto: Wizz Air
Portal AnalitikaIzvor

U prvih osam mjeseci 2022. Wizz Air je zaposlio više od 600 pilota i predvodi oporavak vazduhoplovnog sektora. Ova avio-kompanija trenutno prima nove zaposlene u cijeloj mreži i pruža mogućnost za karijeru onima koji su izabrali svoje radno mjesto među oblacima. 

Wizz Air trenutno aktivno zapošljava kapetane sa ICAO licencom koji žele da se pridruže kompaniji Wizz Air Mađarska i prođu kroz proces potvrde/konverzije licence. Pored brojnih prednosti koje kompanija nudi, piloti mogu da odaberu fiksni raspored, kao što je najavljeno početkom septembra. 

WIZZ je ponosan na svoju snažnu kulturu različitosti i kolege više od 60 nacionalnosti i neumorno zapošljava nove kolege iz cijele Evrope i šire u 2022. i narednim godinama. 


Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.