Crna hronika

Vukšić o slučaju "Tunel": Propusta ima na sve strane

Savjetnik predsjednika Crne Gore za bezbjednost i odbranu Dejan Vukšić komentarisao je slučaj "Tunel" u emisiji "Okrugli sto" na TVCG i kazao da propusta ima na sve strane.

Vukšić o slučaju "Tunel": Propusta ima na sve strane Foto: RTCG
Portal AnalitikaIzvor

"Obavještajno bezbjednosni sektor se i zove tako zato što podrazumijeva punu saradnju institucija sistema, to je Državno tužilaštvo, Uprava policije i ANB. Propusta postoji na sve strane ne možemo ga posmatrati pojedinačno", kazao je Vukšić.

Ivan Pekić iz Internacionalne policijske organizacije Crne Gore kazao je da ne može da shvati da nema odgovornosti Uprava policije.

"Ne mogu da shvatim da nema odgovornosti ANB. Zna se da po određenim reonima postoje agenti koji vrše nadzor obavještajni rad i da li se, kao što je i sam Radulović, kazao na moralnu odgovornost apsolutno zaboravili", kazao je Pekić. 

Portal Analitika

Komentari (4)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
K Kanela_neregistrovani
19.09.2023. 04:23

Najveći propust si ti na pozicijima i lošim namjerama uništenja.Od tebe je krenuo sunovrat.Još malo i sve će izaći potpuno na vidjelo.

3
0
B Blat_neregistrovani
18.09.2023. 18:43

Jak štih,šteta je da ne čujemo njegovo mišljenje 😀.

11
0
p podgorica_neregistrovani
18.09.2023. 18:05

Sve ovo lici na Drzavni udar paljenje cigara zapljenu droge itd

10
1
P Posteno_neregistrovani
18.09.2023. 18:05

Propusti su poceli sa tobom!!!

14
1