Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Vuksanović: Budimo ponosni i u zajedništvu sa svima koji uvažavaju, cijene i vole Hrvatsku i Hrvate

Predsjednik HGI čestitao Dan državnosti Republike Hrvatske

Vuksanović: Budimo ponosni i u zajedništvu sa svima koji uvažavaju, cijene i vole Hrvatsku i Hrvate

Danas živimo san nebrojenih generacija Hrvatica i Hrvata koji su davali sebe na putu afirmisanja hrvatske državnosti

Vuksanović: Budimo ponosni i u zajedništvu sa svima koji uvažavaju, cijene i vole Hrvatsku i Hrvate Foto: Gradski portal
Portal AnalitikaIzvor

Predsjednik Hrvatske građanske inicijative Adrijan Vuksanović uputio je čestitku povodom Dana državnosti Republike Hrvatske svim Hrvaticama i Hrvatima u domovini i širom svijeta. 

“Konstituiranje Hrvatskog sabora prije 34 godine je jedan od događaja koji budi ponos zbog ostvarenja višestoljetne čežnje, a radost jer upravo danas živimo san nebrojenih generacija Hrvatica i Hrvata koji su davali sebe na putu afirmisanja hrvatske državnosti”, naglasio je Vuksanović. 

Kako dodaje, Hrvati radosno slave ovaj veliki državni blagdan zajedno i sa svojim prijateljima u Crnoj Gori i tako dodatno jačju bliskost među nama.

“Današnja Hrvatska je zemlja od međunarodnog kredibiliteta i uticaja, uspješna je i prosperitetna, a za hrvatsku zajednicu u Crnoj Gori ona je snaga i nadahnuće. Budimo ponosni i u zajedništvu sa svima koji uvažavaju, cijene i vole Hrvatsku i Hrvate proslavimo ovaj veliki dan”, naveo je Vuksanović u čestitki.

Portal Analitika