Politika

Vukoviću, ne krijte se po ćoškovima, nedostojni ste da komentarišete Budvu

Vukoviću, ne krijte se po ćoškovima, nedostojni ste da komentarišete Budvu Foto: Mediabiro.tv
Portal AnalitikaIzvor

Šef kabineta predsjednika Opštine Budva Nikola Jovanović reagovao je povodom tvrdnji gradonačelnika Podgorice Ivana Vukovića iznijetih nakon što je dva dana boravio u Budvi.

Jovanović je kazao kako ih je obradovala činjenica što je Vuković bio u Budvi, te da je "šteta što se nije javio da ga ugoste i da mu pokažu kako izgleda kriminalni tajfun zvani DPS koji je Budvu, metropolu turizma tokom svoje vlasti bacio na koljena i zavio u ekonomsko crnilo od preko 100 miliona duga".

"Možda je trebao da dođe najavljen pa da razmijenimo iskustva, evo nas na primjer zanima kako mu je uspjelo da široke bulevare Podgorice pretvori u jedva prohodne saobraćajnice? Za to zaista treba imati poseban talenat. Ili da nam objasni kako je pored svih šminkanja Glavnog grada, jedno od najvažnijih pitanja – pitanje kanalizacione mreže ostavio netaknutim? Valjda zato što fasade svi vide, a septičke jame samo oni koji uz pomoć kamiona Vodovoda plaćaju da bi se one ispraznile", poručio je Jovanović.

On je kazao kako se Vuković ponaša u maniru "pravih DPS partijskih vojnika koji ma kako mladi bili ne odustaju od plijena koji se zove Budva a sve zarad interesa njegovog šefa koji pakuje kofere za egzotične destinacije".

"Sigurni smo da će biti stečajno lider opozicionog DPS, i da mi staž koji bude sticao kao opozicionar može biti samo na korist. Zato se sljedeći put fino, muški javite, nemojte se kriti po ćoškova ne priliči vam i malo je bijedno na ovaj način zloupotrebljavati boravak za jeftine političke twitter pamflete. Potpuno je jasno da mi se priviđaju tajfuni jer osjeća onaj koji će ga oduvati u nepovrat a koji dolazi na proljeće. Nakon trijumfalne pobjede koja nam slijedi u Podgorici vaš DPS, vaš lider a i vi moći ćete da tvitujete do mile volje lišeni svake političke težine. Što se Budve tiče niste ni dostojni da komentarišete stanje u gradu jer pripadate kriminalnoj grupi koja je opustošila ovaj grad i da imate imalo stida i morala pognute glave bi prolazili. A o izvinjenju građanjima za sve loše što ste uradili da ne i govorimo jer to ipak zalazi u domen morala i etike koje u DPS-u nikada nije ni bilo", zaključio je on.

Vuković: Prijestonica turizma nam izgleda kao da ju je tajfun pogodio
6
Vuković: Prijestonica turizma nam izgleda kao…
07.01.2022 23:28

 

Portal Analitika