Politika

"Kad ne bude za plate i penzije, za pozajmicu se obratite liderima partija na vlasti"

Vuković: 'Hrabro se broji' - do 12 hiljada

Potpredsjednik DPS Ivan Vuković prokomentarisao je nalaze MANS-a, koji pokazuju da je uoči izbora ove godine sklopljeno više od 12 hiljada ugovora o zapošljavanju.

Vuković: 'Hrabro se broji' - do 12 hiljada Foto: Glavni grad
Portal AnalitikaIzvor

"'Hrabro se broji’ … do 12.000! Sjutra kada ne bude za plate i penzije, za pozajmicu se obratite liderima partija na vlasti", poručio je Vuković na Facebooku.

 

MANS: Uoči izbora ove godine sklopljeno više od 12 hiljada ugovora o zapošljavanju
2
MANS: Uoči izbora ove godine sklopljeno više od 12 hiljada…
05.06.2023 11:07

 

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
B Bizmark_neregistrovani
05.06.2023. 15:53

Vidite Ivane, bolje bi bilo da ste radili sve ono što su vaši protivnici čitavo ovo vrijeme izmišljali. Vidim glasnuo se onaj odbojni lik iz Demokrata. Nije demantovao. Samo ponjava od saopštenja.

0
0
S Sendvicar_neregistrovani
05.06.2023. 11:01

Ovo su buduci sendvicari...po receptu srpskog AVa ,zaposljavaju po ugovoru, koji ce biti produzen,ako se tih 12 hiljda,pokazu na izborima:slikaju glasacki listic i sliku ponesu u crkvu,potom u partiju ...

11
0