Društvo
  • Portal Analitika/
  • Društvo /
  • Vukčević: Netačni i zlonamjerni navodi da je uhapšena Karolina Vučinović, cijeli događaj ispolitizovan

„Motiv ovakvog postupanja očigledno je političke prirode“

Vukčević: Netačni i zlonamjerni navodi da je uhapšena Karolina Vučinović, cijeli događaj ispolitizovan

Advokat Karoline Vučinović dr Miloš Vukčević, u reagovanju dostavljenom Portalu Analitika, ukazao je na netačne navode da je uhapena Vučinović.


Vukčević: Netačni i zlonamjerni navodi da je uhapšena Karolina Vučinović, cijeli događaj ispolitizovan Foto: TV E
Portal AnalitikaIzvor

„Netačni su i zlonamjerni navodi objavljeni u pojedinim medijima dana 19.05.2023. godine da je Karolina Vučinović šefica Odsjeka za ličbe isprave MUP-a uhapšena i privedena u prostorije tivatske policije. U pitanju je bio postupak izuzimanja određene dokumentacijekoja je bila u radu Odsjeka za lične isprave i Karolina nije saslušana u svojstvu osumnjičene,već je ista dala izjavu u svojstvu građanina na okolnosti čuvanja predmeta u Odsjeku za licne isprave kojim rukovodi“, naveo je Vukčević u reagovanju dostavljenom Portalu Analitika.

Prema njegovim riječima, u potpunosti je iskazala spremnost zasaradnju sa Upravom policije i na raspolaganju je nadležnim državnim organima u cilju pribavljanja svih potrebnih informacija i dokumentacije iz domena njenog rada.

Očigledno je da su razlozi i motiv ovakvog postupanja političke prirode, odnosno činjenice da je ista dugogodišnju članopozicione SDP partije i sekretarka OIK, pa je cjeli događaj ispolitizovan i trebao je da posluži u svrhe predizborne kampanje i njene kompromitacije. Nadamo se da u budućnosti neće biti ovakvih ili sličnih postupanja prema njoj“, zaključio je Vukčević.

 

Pretres Odsjeka za lične isprave u Tivtu, šefica daje izjavu u svojstvu građanina
1
Pretres Odsjeka za lične isprave u Tivtu, šefica daje…
19.05.2023 14:20

 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.