Abiznis

Radnici Željezare revoltirani nakon sastanka sa predstavnikom Vlade

Vujović: Nećemo dozvoliti da se preko naših leđa igraju političke igre

Više je nego skandalozno da se već dva mjeseca samo priča o kupovini Željezare. Vjerovatno se tu igraju neke političke igre, ali želimo da im poručimo da radnici neće dozvoliti da se to radi preko njihovih leđa, kazao je radnik Željezare Ivan Vujović, za Gradsku RTV.

Vujović: Nećemo dozvoliti da se preko naših leđa igraju političke igre Foto: RTVNK
Gradski portalIzvor

Na vanrednoj Skupštini akcionara Elektroprivrede danas nije razmatrano pitanje o davanju saglasnosti da se krene u kupovinu Željezare, jer se Vlada Crne Gore, kao predstavnik većinskog akcionara, nije izjasnila o Prijedlogu odluke o davanju saglasnosti za pokretanje realizacije investicija, tražeći od Odbora direktora EPCG dopunu naznačenog prijedloga.

Vujović ističe da su radnici revoltirani.

“Danas smo imali tu Skupštinu akcionara, gdje je predstavnik Vlade gospodin Šahmanović iznio neke nove detalje, kao da Vlada nije upoznata sa svim što se dešava, odnosno, sa time da Elektroprivreda treba da preuzme Željezaru. Mislimo da je to više nego skandalozno”, objašnjava Vujović.

Traže direktno od Vlade, odnosno od premijera kojem je izglasano povjerenje Dritana Abazovića da javno kaže da li je tačno to što je rekao Šahmanović.

“Ako nije, tražimo od gospodina Šahmanovića da nam ne opstruira moguće preuzimanje fabrike od strane Elektroprivrede, jer mi smo više puta ponovili kolike kapacitete ima Željezara i da ne želimo da nas pošalju kući sa 2.000 eura, odnosno sa jednom poslaničkom platom koliko iznosi u Crnoj Gori”, poručio je Vujović.

Portal Analitika

Komentari (5)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
i istina_neregistrovani
04.10.2022. 10:49

Firma vam je bankrotirala a vi kuci. Nema vise da se zagrabi iz drzavne kase. foliranti.

1
0
l ljuma_neregistrovani
03.10.2022. 18:53

što ste litijali litijali ste

13
0
c cgwwww_neregistrovani
03.10.2022. 17:54

obratite se subari on ce vam pomoc vi ste ga glasali

15
0
D Deki_neregistrovani
03.10.2022. 17:18

🤣🤣🤣🤣 evo svi smo se prepali id tebe . Ti si odavno u srpskoj politici zahedno sa vecinom svojih likova

19
0
i ipma__neregistrovani
03.10.2022. 17:14

Zao mi svakog ko ostaje bez posla .Razumijem jeo sam tu koru hleba u ,,Poljokomercu,,davno je to bilo.Ali danas da vjerujete covjeku ,koji se medju narod kotira,,Lazes kao brat Abaz,,,e to mi nije jasno???

17
0