Politika

Vučić: Hvala Joanikiju što je pomogao i reagovao

Izbori u Nikšiću su unutrašnja stvar Crne Gore, poručio je večeras predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić: Hvala Joanikiju što je pomogao i reagovao Foto: Foto: Tanjug/Rade Prelić
b92Izvor

"Nervoza je velika zato što on mora da pomogne gospodinu Đukanoviću, ali to je prikriveno. Hvala Vladiki Joanikiju što je pomogao i reagovao. Ja ne znam šta bih na to je rekao, to je toliko glupo", odgovorio je Vučić na pitanje o izborima u Nikišću i izjavama crnogorskog biznismena Dake Davidovića.

"Od kada je ubijen Oliver Ivanović svakoga dana sam bio lično optuživan da stojim iza njegovog ubistva", dodao je on. "Govorio sam, kada se bude ispostavilo da je to laž, biće to je to idemo dalje na sljedeću laž", izjavio je Vučić.

Podsjećamo, Davidović je danas optužio Vučića da je naručio atentat na njega i episkopa budimljansko nikšićkog Joanikija. Episkop budimljansko nikšićki je negirao navode Davidovića. 

 

Joanikije: Neprihvatljivo je da Davidović govori u moje ime, Vučić nema nikakve veze sa pokušajem atentata Joanikije: Neprihvatljivo je da Davidović govori u moje ime, Vučić nema nikakve veze sa pokušajem atentata Joanikije: Neprihvatljivo je da Davidović govori u moje ime, Vučić nema nikakve veze sa pokušajem atentata Joanikije: Neprihvatljivo je da Davidović govori u moje ime, Vučić nema nikakve veze sa pokušajem atentata
3
Joanikije: Neprihvatljivo je da Davidović govori u moje…
10.03.2021 22:18

 
Portal Analitika