Marketing

Kompanija M:tel pripremila jedinstvenu ponudu za korisnike

Vrhunski tablet uz 50 GB i gratis TV sadržaje, za 12,9 eura mjesečno

Pripremili smo jedinstvenu ponudu za sve korisnike koji žele vrhunski tablet uređaj, uz koji će pored 50 GB u okviru paketa dobiti i 100 GB putem MOVE aplikacije i besplatan Superstar dodatni MOVE TV paket i to sve za samo 12,9 eura mjesečno.

Vrhunski tablet uz 50 GB i gratis TV sadržaje, za 12,9 eura mjesečno Foto: Mtel
Portal AnalitikaIzvor

U ponudi su dva modela vrhunskih tablet uređaja i toSamsung Tablet T295iliHuawei MatePad T10.Ova ponuda je idealna, kako za đake i studente, tako i za one starije, jer nakon učenja i surfovanja za novim informacijama, idealno je da se malo odmori uz najaktuelnije filmove i domaće serije na Superstaru kao što su: Državni posao, Tajne vinove loze, Drim Tim i druge.

Aktivacija interneta za MOVE TV vrši se slanjem SMS poruke ,,MOVE TV AKTIVACIJA“ na broj 14555.

Za pristup aplikaciji MOVE TV, potrebno je da korisnici preuzmu aplikaciju Moj Mtel sa Google Play prodavnice i kreiraju nalog. Nakon toga, vrši se preuzimanje aplikacije MOVE TV sa Google Play prodavnice.

Internet resursi uključeni u pretplatu ne važe za potrošnju u romingu. Nakon potrošenih 50 GB mjesečno po maksimalnoj brzini, internet potrošnja se nastavlja po brzini od 64 Kbps.

Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Aktivacija postpejd kartice se plaća šest eura. Akcija traje do isteka zaliha.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi M:tela, korisnici mogu naći na Fejsbuk straniciMtel Imate prijatelje, veb sajtu www.mtel.me kao i pozivom korisničkog servisa na broj 1600.

Portal Analitika