Politika

Predsjednik Opštine tvrdi da se protiv njega vodi kampanja neistina

Vraneš: Nemam veza sa kriminalom, radim u interesu građana jer Pljevlja ne smiju da stanu

Protiv mene, kao predsjednika Opštine Pljevlja, vodi se jedna brutalna kampanja neistina i laži. Tvrdnje da imam bilo kakve veze sa nekom kriminalnom grupom i navodnom "braćom Veselinović" je čista izmišljotina i podmetačina, kazao je predsjednik Opštine Pljevlja Dario Vraneš

Vraneš: Nemam veza sa kriminalom, radim u interesu građana jer Pljevlja ne smiju da stanu Foto: RTCG
Portal AnalitikaIzvor

“Dotičnu braću ne poznajem, niti sam sa njima ikada imao bilo kakve veze ili kontakta. Zapravo za njih nisam ni čuo, dok nije krenula medijska hajka i haranga uperena protiv mene, kazao je on.

Isključivo zbog, kako je kazao, ozbiljnosti, odgovornosti i poštovanja prema funkciji koju obavljam, javnosti se obraćam u nekoliko rečenica. 

Vraneš se uplašio smjene zbog neuspješnog posla sa braćom Veselinović, bliskim Milanu Radoičiću
8
Vraneš se uplašio smjene zbog neuspješnog posla sa braćom…
09.12.2023 07:56
Vraneš: Moguće je da će da me smijene, ne interesuju me pare raznih lobija
20
Vraneš: Moguće je da će da me smijene, ne interesuju…
08.12.2023 20:24


“Kompletno moje djelovanje kao prvog čovjeka Opštine Pljevlja usmjereno je isključivo i jedino u interesu boljeg života građana, koji su dali ogromno povjerenje politici koju zastupam”, rekao je on.

Pljevljaci nisu, saopštio je on, protiv dalekovoda Pljevlja-Čevo-Lastva.

“Naprotiv, Pljevljaci su za izgradnju dalekovoda, jer svi znamo da bez jake i moćne države nema ni jake lokalne uprave”, rekao je Vraneš.

Naši građani su samo za, kako je naveo, obilazak sela Đurđevića Tara trasom dalekovoda, za očuvanje najbrojnije nastanjenog sela u našoj opštini, centra seoskog turizma.

“Znajući da ispod dalekovoda snage 410kV nema života, eventualnim prolaskom trase kroz selo, desetine porodica bilo bi trajno iseljeno, uništen turizam i nanijeta ogromna šteta kako našoj Opštini, tako i našoj državi”, dodaje Vraneš.

Rješenje je jako prosto, smatra on - izmijeniti trasu za 300 metara i dalekovod izgraditi na lokaciji gdje je to prvobitno bilo planirano i gdje je teren već prokrčen za istu.

“Svi građani koji me poznaju u Opštini Pljevlja, ljudi koji podržavaju politiku koju zastupam, pa čak i sugrađani koji tu politiku ne podržavaju jedinstveni su u jednom: moja ličnost, moj način života i ophođenja prema svim građanima nikako se ne mogu dovesti u vezu sa bilo kakvom kriminalnom radnjom. To je, uz rad u interesu svih građana Pljevalja, moje najveće dostignuće i zaista ne obraćam pažnju na vaše maliciozne tekstove i izmišljotine. Pljevlja ne smiju da stanu, vrijeme je da se radi!”, zaključuje Vraneš u obraćanju javnosti.

Portal Analitika