Izmijenjen režim saobraćaja na više putnih pravaca

Višesatne obustave na putnom pravcu Mateševo - Kolašin

U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća suvim putevima, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG).

Ilustracija Foto: RTCG
Ilustracija
Portal AnalitikaIzvor

Iz AMSCG su rekli da su na putevima koji vode pored rijeka i kosina mogući nailasci na sitnije odrone.

Oni su apelovali na vozače da vožnju prilagode uslovima i stanju na putu.

Na regionalnom putu R-13, dionica Mateševo - Kolašin, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 16 sati.

Zbog održavanja, auto-put iz pravca Mateševa ka Smokovcu biće zatvoren od deset do 12 sati.

Saobraćaj na putu Đurđevića Tara – Mojkovac, u mjestu Sokolovina, zbog sanacije je obustavljen za sva vozila.

Na tom putu u mjestu Gojakovići, zbog sanacije klizišta, režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni i zabranjen je saobraćaj za teretna vozila čija je nosivost preko 7,5 tona.

Na magistralnom putu M-5 Rožaje - Špiljani saobraćaj će biti obustavljen od osam sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta i od 13 sati i 45 minuta do 16 sati i 45 minuta.

Na magistralnom putu Nikšić - Vilusi, na dionici Nikšić - Kuside, saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od devet do 11 sati i od 14 do 16 sati.

Zbog minerskih radova u okviru izgradnje puta Čekanje-Čevo, na dionici regionalnog puta R-17 Čekanje - Resna, saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od devet do 12 sati i od 13 do 16 sati.

Na magistralnom putu Podgorica - Tuzi - Božaj, u dužini od 700 metara kod kružnog toka u Tuzima, saobraćaj će biti obustavljen i vozila se preusmjeravaju lokalnim putem.

Na magistralnom putu M-2, dionica Lepenac - Ribarevina - Poda - Berane, na lokalitetima Ribarevina-Poda i Poda-Berane, saobraćaj je zbog rekonstrukcije preusmjeren sa dvosmjernog na jednosmjerni i povremeno se obustavlja najduže do 30 minuta.

Na magistralnom putu M-6, dionica Đurđevića Tara - Žabljak, saobraćaj će od sedam do 17 sati biti povremeno obustavljan, ne duže od 30 minuta.

Na magistralnom putu Nikšić-Vilusi I faza, lokalitet Vukov most, zbog radova je promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na regionalnom putu Mateševo - Kolašin saobraćaj se na mjestima radova odvija jednom trakom naizmjenično.

Zbog izgradnje bulevara Vilija Branta na magistralnom putu M-2, dionica Podgorica – Bioče, saobraća se dvosmjerno uz postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Promijenjen je režim saobraćaja od raskrsnice Podgorica - Cetinje - Nikšić do Komanskog mosta.

Portal Analitika