Zabava

Više od 500 sati ležanja, takmičari poručuju: Ako nastavimo ovako, nagradu će inflacija ,,pojesti“

Nakon više od tri nedjelje jedinstvenog, 12. takmičenja u izležavanju, etno selo Montenegro trenutno broji sedam ,,uspavanih ljepotica i ljepotana“. Kako vrijeme odmiče, učesnicima se radi sve, samo ne ustaje.

Više od 500 sati ležanja, takmičari poručuju: Ako nastavimo ovako, nagradu će inflacija ,,pojesti“ Foto: Media Biro
Media BiroIzvor

,,Super nam je, ne boli nas ništa. Naše je samo da ležimo i uživamo. Ljudima treba da bude jasno da 21 dan ležanja nije vrijedan 1.000 eura, svi smo mogli da zaradimo te pare, ali to je sada više neki takmičarski duh i psihološka igra. Ako nastavimo ovako, nagradu će inflacija ,,pojesti“. Trenutno sam na bolovanju, ali imam podršku kolega. Direktor je rekao da će me dodatno nagraditi ako pobijedim“, izjavila je pobjednica iz 2021. godine Dubravka Duda Aksić, koja je naglasila da ako i ove godine uspije da osvoji titulu, neće se kući ,,savijati“ pet dana.

Jasno je naglašeno da takmičari tokom dana imaju pravo da u kratkom vremenskom roku obave ličnu higijenu. Međutim, to nije spriječilo da se u medijima pojave zluradi komentari korisnika društvenih mreža, koji su dali sebi slobodu da vrijeđaju ovogodišnje učesnike.

,,Imamo pauzu od 15 minuta koju iskoristimo za tuširanje, pranje zuba, da sredimo krevet i sve ostalo, samo što to brže radimo nego kod kuće. Ovdje mi klima odgovara, a inače malo spavam. Već sam se prijavila da i naredne godine učestvujem“, kazala je Cetinjanka Vjera Perišić.

Da ima i onih kojima bližnji svakog dana iskušavaju granice odlučnosti i izdržljivosti, potvrđuje na svom primjeru dvadesettrogodišnja Lidija Marković.

,,Novac mi nije motivacija. Moji dolaze i govore mi da će mi dati 1.000 eura, samo da ustanem. Naravno, nisam zbog toga tu, već da pobijedim. Ovo je psihološka igra. Jedva čekamo da padne noć, da puštamo muziku i igramo ležeći“, naglasila je Nikšićanka.

Društvo suparnicama prave tri muškarca, od kojih je jedan iz Srbije. Prva diskvalifikacija je bila nakon par sati. Među najupornijima je i Filip Knežević.

,,Studiram, imam par ispita, ali sam to odložio do daljnjeg. Da mogu da vratim vrijeme, ne bih došao ovdje. Došli smo do tačke gdje nema odustajanja, sada nam se ne isplati. Konkurencija je fenomenalna, što u meni budi dodatan motiv“, zaključio je Mojkovčanin.

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
S Strava_neregistrovani
08.09.2023. 09:39

Strava i užas

9
0
N Njegoš_neregistrovani
08.09.2023. 09:33

Svaka opština treba ovo da organizuje 😎🇲🇪

2
3