Abiznis

Villamonte

Ispod obronaka planine Garač, razvija se elitno rezidencijalno naselje Villamonte

Villamonte Foto: Portal Analitika
PROMO
PROMOAutor
Portal AnalitikaIzvor

Čovjeku je veza sa prirodom urođena. Ipak, većina nas živi u prenaseljenim gradovima, prepunim smoga i gužvi uz dozu stresa koja je dovoljna da zaboravimo na svoje zdravlje, sebe ili ljude koji su nam dragi. Priroda nam postaje bijeg onda kada shvatimo da postaje nepodnošljivo - kada nam je potreban istinski predah. Međutim, to ne mora biti tako.

Gradić u blizini Podgoričke vreve, ali i dovoljno daleko od nje - Danilovgrad, je primjer mjesta gdje se vodi rasterećeniji način života. Smješten na obali rijeke Zete, okružen netaknutom i raznovrsnom prirodom ali i bogatim istorijskim naslijeđem, idealna je baza za početak jedne zdravije i sadržajnije veze

2-An-00-14-1

Upravo tu, ispod obronaka planine Garač, razvija se elitno rezidencijalno naselje Villamonte, koje nudi jedinstven koncept stanovanja. Na površini od 8000 m2 u prvoj fazi izgradnje, nalazi se 10 modernih vila (od ukupno 29 koliko je predviđeno do kraja projekta) pa je optimizovanijim brojem domaćinstava naselje još privlačnije. 

Arhitekturom je akcentovana mediteranska elegancija, dok su objekti sa svojih gotovo 200m2, savršeno uklopljeni u raskošan krajolik. Na pojedinačnim parcelama između 400-490m2, pruža se prostrano dvorište koje zaokružuje kompletnu iskustvo potencijalnim dodatnim sadržajima - bazenom, prostorom za roštilj ili jednostavno - vašom ličnom baštom. 

1-An-00-16-1

Dodatni sadržaj oko kompleksa nude mogućnost da uživate u brojnim vanjskim aktivnostima, dok će u slučaju lošeg vremena na raspolaganju stajati zatvorena teretana, dostupna kao zajednički sadržaj nakon realizacije obje faze projekta. Kada smo kod zajedničkih sadržaja, kompleks će uključivati i namjensku kafeteriju za sve rezidentete kompleksa kao i dječje igrališite. Objekti su otvoreni i integrisani zelenilom i pejzažnim linijama šume i planine dok je sama gradnja ekološki prihvatljiva i zasnovana na energetskoj efikasnosti uz posjedovanje pametnih kućnih sistema kao i solarnih fotonaponskih panela za proizvodnju struju.

3-Villamonte-interior

Iako osmišljen da prvenstveno pruža mir i ušuškanost daleko od gradskih gužvi, Villamonte je infrastrukturno ipak odlično povezan sa svim regionalnim centrima. Nudi vam izbor: zdrav život uz potpunu posvećenost sebi i stvarima koje vas ispunjavaju, ali i vezu sa svim centrima važnim za vaš posao, kulturni život ili jednostavno - povezanost sa ljudima. Jer Villamonte to zapravo i radi– povezuje. 

Detaljnije informacije, dostupne su na: www.villamonte.me.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.