Društvo

Vidra Milačić nova direktorica televizije Nova M

Danas, 5. oktobra 2022. United Media imenovala je Vidru Milačić na poziciju direktorice Crnogorske nacionalne televizije Nove M. Nova M dio je United Medie četiri godine tokom kojih je osvojila gledaoce i stvorila jaki nezavisni informativni program. 

Vidra Milačić nova direktorica televizije Nova M Foto: NovaM
Portal AnalitikaIzvor

Milačić je već četiri godine zaposlena na Novoj M, a do sada je obavljala funkciju direktorice finansija; u toj ulozi bavila se strategijskim planiranjem, budžetiranjem, poslovnom analitikom, izvještavanjem. 

Na ovu poziciju dolazi iz Societe Generale banke Montenegro gdje je obavljala funkciju rukovodioca sektora interne revizije. Svoju je karijeru započela u Ernst & Young Montenegro, gdje je pet godina radila revizijske projekte u različitim industrijama. 

„Biti dio United Medie je sama po sebi privilegija, a upravljati sa njenom članicom velika odgovornost. Televizija je veoma kreativna industrija koja motivise I zahtijeva konstantno usavršavanje. Sa druge strane rad u televiziji znači snositi veliku društvenu odgovornost ka građanima, njihovom revnosnom i vjerodostojnom informisanju putem svakodnevnog izvještavanja, promovisanja zabave i kulture. U narednom periodu nastavićemo sa ulaganjem u ljude i program. U centru našeg rada su uvjek ljudi, odnosno gledaoci i nastavićemo da radimo na visokokvalitetnom, inovativnom i kreativnom programskom sadržaju kojim ćemo ojačati poziciju na CG tržištu,“ Izjavila je Vidra Milačić prilikom preuzimanja funkcije direktorice Nove M. 

„Zahvaljujem se Ivani na divnoj saradnji i profesionalizmu i zelim joj svu sreću u budućem periodu,“ dodala je Milačić. 

Sa mjesta direktorice Nove M povukla se Ivana Šebek, pod čijim je vođstvom United Media i preuzela nacionalni kanal.

IMG-20221005-WA0001

„Nakon višegodišnje uspješne i divne saradnje sa United Mediom, iz koje nosim sjajna iskustva, iz privatnih razloga odlazim, puna divnih uspomena, sa mjesta direktorice Nove M. Bilo je zadovoljstvo raditi za United Mediu, biti dio United Grupe i ponosna sam na rezultate koje smo napravili. Dok se veselim sljedećim koracima u svom životu, United Grupi i svim kolegama, hvala na divnoj saradnji, profesionalizmu, poštovanju i sjajnoj energiji. Mojoj nasljednici na mjestu direktorice televizije Nova M, Vidri Milačić, i sjajnom timu zaposlenih, želim da nižu samo uspjehe na svim poljima“, izjavila je Šebek.

„Zahvaljujem Ivani na dosadašnjim rezultatima i požrtvovanosti te joj želim sve najbolje, a Vidri želim mnogo uspeha u novim pobedama koje ćemo sigurna sam zajedno ostvarivati,“ tim je povodom izjavila izvršna direktorica United Medie, Aleksandra Subotić.

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
S Sreten_V_neregistrovani
06.10.2022. 04:09

Srećno!

3
0