Muzika

U četvrtak promocija u Baru

Video i muzički materijal gitarskog dua Bulatović-Nikćević dostupan na platformama Apple I Naxos music

Opština Bar i Turistička organizacija Bar organizuju promociju muzičkog i video materijala u izvođenju poznatog crnogorskog gitarskog dua Nikčević-Bulatović, snimanog na prepoznatljivim lokacijama u barskoj opštini, a koji su premijerno postavljeni na muzičkim platformama Apple music i Naxos music. 

Video i muzički materijal gitarskog dua Bulatović-Nikćević dostupan na platformama Apple I Naxos music Foto: Foto: Promo
Portal AnalitikaIzvor

“Promocija video spotova, koji su omogućili svjetsku prezentaciju Bara, a čiju su realizaciju podržale Opština i lokalna turistička organizacija, biće održana u četvrtak, 1. juna, sa početkom u 20h, na platou ispred Dvorca kralja Nikole”, navodi se u saopštenju.

Uz premijerno prikazivanje materijala, događaj će obilježiti i kratka panel diskusija o saradnji na ovom projektu, kao i gostovanje uvaženog profesora muzičke etnologije Dimitrija Golemovića, nakon čega će uslijediti tridesetominutni koncert gitarskog dua Nikčević-Bulatović. 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.