Politika

"Probajte, lijepo je"

Vešović poručio DPS-u: Umjesto dokonih intriga, uzmite i radite nešto

DPS zvuči kao raštimovani orkestar za čiju muziku građani nijesu zainteresovani, tvrdi Vešović

Vešović poručio DPS-u: Umjesto dokonih intriga, uzmite i radite nešto Foto: Prava Crna Gora
Portal AnalitikaIzvor

„Nove/stare propagandne prozivke iz DPS-a na račun predsjednice Skupštine Glavnog grada, ovoga puta u potpisu odbornika Ćulafića, potvrdila su konfuziju i politički očaj u podgoričkom DPS-u. Dok neki odbornici DPS-a javno tvrde da se gradonačelnica nalazi u sjenci predsjednice Skupštine, te da je dr Borovinić-Bojović stvarni šef većine, odbornik Ćulafić joj pripisuje političku inferiornost u odnosu na gradonačelnicu Injac. Očigledno je da u DPS odavno ne mare ni za logiku sopstvenih stavova, kao što nijesu ni za potrebe građana. Ili su im prosto bliski obrti i zapleti iz latinskih TV sapunica“, kazao je odbornik Prave Crne Gore Stefan Vešović.  

Ćulafić: Borovinić-Bojović ne smije da reaguje zbog političke inferiornosti u odnosu na Injac
0
Ćulafić: Borovinić-Bojović ne smije da reaguje zbog…
23.04.2024 17:18

U svakom slučaju, kaže on, za koji god se od ova dva pomenuta narativa na kraju odluče - svejedno je jer su oba „suvoparne političke floskule“. 

„Zato sada DPS zvuči kao raštimovani orkestar za čiju muziku građani nijesu zainteresovani, jer ne korespondira sa njihovim potrebama. Slično je i sa ostalim kritikama od strane DPS-a, jer iste ne dolaze kao rezultat problema građana, već su samo plod ljutnje DPS-a što više nijesu vlast poslije 30 godina“, kazao je Vešović. 

Prema njegovim riječima, gradski parlament je sa predsjedavajućom Borovinić-Bojović na čelu, za kratko vrijeme postao "istinska kuća demokratije u kojoj odbornici zajedno sa njom radimo punim intenzitetom". 

„Odbornik Ćulafić je polukomični pokušajem da predsjednici skupštine pripiše političku inferiornost, zapravo opisao svu političku inferiornost svoje partije, čime su sve više nezadovoljni i glasači DPS-a. Zato im na kraju prenosim poruku građanki i građana Podgorice: umjesto dokonih intriga, uzmite i radite nešto za interes Podgorice. Probajte, lijepo je“, zaključio je Vešović.

Portal Analitika