Politika

Ambasador Njemačke pisao Markoviću

Veber: Impresioniran sam odgovornošću, kohezijom i čojstvom Crnogoraca

U ovim teškim trenucima važno је zajedništvo i impresioniran sam pozitivnim primjerom crnogorskih građana, koji pokazuju društvenu odgovornost, koheziju i čojstvo. Na ovom lijepom primjeru vidimo kako teška vremena bude najplemenitije osobine u nama, naveo je ambasador Njemačke u Crnoj Gori Robert Veber u pismu zahvalnice koje je danas uputio predsjedniku Vlade Dušku Markoviću.

Veber: Impresioniran sam odgovornošću, kohezijom i čojstvom Crnogoraca Foto: Portal Analitika
Izvor

Kako je saopšteno iz Ambasade Njemačke, Veber je Markoviću poručio da su zajedničkim snagama uspješno sproveli prvu akciju povratka njemačkih i crnogorskih državljana u njihove matične zemlje.

“U ime Njemačke želim da se zahvalim Vama, Vladi Crne Gore i posebno Operativnom štabu Ministarstva vanjskih poslova i Ministarstva saobraćaja i pomorstva na odličnoj i profesionalnoj saradnji. U ovim teškim trenucima važno је zajedništvo i impresioniran sam pozitivnim primjerom crnogorskih građana, koji pokazuju društvenu odgovornost, koheziju i čojstvo. Na ovom lijepom primjeru vidimo kako teška vremena bude najplemenitije osobine u nama. Crnoj Gori želim sve najbolje i hvala Vam još jednom”, naveo je njemački ambasador u pismu.

Portal Analitika