Zdravlje

Nastupaju dječiji hor "Zvjezdice" i "Đurđa i bend"

Važnosti pravovremene vakcinacije: Edukativni događaj za djecu danas u Baru

Javnozdravstveni događaj tokom kojeg će građani imati priliku ida u razgovoru sa pedijatrijama, medicinskim osobljem i epidemiolozima saznaju više o važnosti pravovremene rutinske imunizacije djece, sa posebnim osvrtom na značaj vakcinacije MMR-om, kazali su iz Opštine Bar.

Važnosti pravovremene vakcinacije: Edukativni događaj za djecu danas u Baru Foto: Opština Bar
Portal AnalitikaIzvor

“Događaj se realizuje kao jedna od aktivnosti Opštinskog tima za rutinsku imunizaciju,formiranog u cilju upoznavanja roditelja i staratelja maloljetne djece o značaju MMR vakcinacije, kao ključne mjera za ostvarivanje univerzalne zdravstvene zaštite, a u saradnji sa Kancelarijom Svjetske zdravstvene organizacije (SZO) u Crnoj Gori,Institutom za javno zdravlje (IJZ) i JU Dom zdravlja Bar, uz finansijsku podršku EU”, kazali su oni. 

Dešavanje će biti održano u danas na Šetalištu kralja Nikole u Baru, sa početkom u 17h. 

Pored informativno - edukativnih aktivnosti, događaj će obilježiti i nastup dječijeg hora "Zvjezdice" i sastava "Đurđa i bend".

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.