Društvo

Vatrogasci najavljuju štrajk ako im vlast ne odgovori pozitivno na zahtjeve

Crnogorski vatrogasci nezadovoljni su svojim položajem, kao i neadekvatnim obračunom plata po programu Evropa sad.

Vatrogasci najavljuju štrajk ako im vlast ne odgovori pozitivno na zahtjeve Foto: Ilustracija / Arhiva
RTCGIzvor

Oni su nadležnima dali rok od sedam dana da se pored plata, zakonski precizira status vatrogasaca, jer u suprotnom najavljuju štrajk.

"Svi dopisi i svi razgovori sa bivšim i sadašnjim ministrima su bili jedinstveni da smo u pravu i da će se naći način da se nadoknade sredstva odnosno da se ispravi nepravda. Imaju rok od sedam dana da nam pozitivno odgovore na naše zahtjeve. U koliko do sljedećeg petka ne budemo imali pozitivan odgovor mi ćemo najavidi dan i vrijeme kada ćemo izaći, svi zajedno iz čitave Crne Gore na protest", kazao je predsjednik Strukovnog sindikata vatrogasaca Crne Gore Goran Tripković.

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
E EvropaSad__neregistrovani
08.10.2022. 04:55

Oni i dalje šalju svoje predizborne plakate da ih neznaveni narod glasa koji i ne zna koliko su grešaka i promašaja uradili sa njihovom strankom Evropa Sad pa, eto narod zbog njih gladuje a oni se na slici smješkaju i misle sigurno lako ćemo mi sa ovim Gradjanima biće tu glasova i za našu partiju da biće ali od Gradjana koji nijesu pratili njihove OPASNE GREŠKE PROMAŠAJE I DOVODJENJA NARODA NA RUB SIROMAŠTVA I GLADI!

5
0