Društvo

Pobijedila humanost

Uspješno prikupljena novčana sredstva za Nataliju Ljumović

Sredstva u iznosu od 37.400 eura, sakupljena su za liječenje petnaestomjesečne Natalije Ljumović, saopšteno je iz Fondacije ,,Budi human”.

Uspješno prikupljena novčana sredstva za Nataliju Ljumović Foto: Privatna arhiva
Portal AnalitikaIzvor

Zajedničkim snagama, prikupljen je novac koji je neophodan za nabavku adekvatnih ljekova iz Makedonije, kako bi se Natalijino stanje poboljšalo.

Još jednom su građani Crne Gore pokazali da ne postoji borba koju ne mogu pobijediti, samo ako u nju idu svi zajedno. Želja svih nas da svijet u kome živimo učinimo ljepšim mjestom za život i ljubav, povezala nas je još jednom. Zahvaljujući tome, uspjeli smo da obezbijedimo šansu za Natalijino ljepše i bezbrižnije djetinjstvo - kazali su iz ove fondacije.

-Stoga, hvala svima vama od srca. Hvala na svakom poslatom SMS-u, svakoj uplati na Natalijin žiro i devizni račun, svakoj licitaciji u kojoj ste učestvovali, kao i podršci koju ste neizmjerno pružali protekle dvije nedelje. Ovo je samo još jedna potvrda naše humanosti i nesebičnog davanja, bez očekivanja da nam se uzvrati na isti način. Zato ne zaboravimo da nastavimo da pokazujemo da stvarno možemo uspjeti ako se svakim danom radujemo, ako usrećujemo i dijelimo ljubav i radost sa onima kojima je to najpotrebnije - zaključuju iz Fondacije Budi human.

Portal Analitika