Politika

"Cilj otupiti oštricu usmjerenu protiv organizovanog kriminala i korupcije"

URA: Čudi što Spajić i Milović ne osuđuju atake na rad SDT

Građanski pokret URA pruža iskrenu podršku Glavnom specijalnog državnom tužiocu Vladimiru Novoviću, načelniku Specijalnog policijskog odjeljenja Predragu Šukoviću i svim zaposlenim u Specijalnom državnom tužilaštvu da nastave sa započetim aktivnostima čiji je cilj usmjeren ka ostvarivanju vladavine prava i sveobuhvatne borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije.

URA: Čudi što Spajić i Milović ne osuđuju atake na rad SDT Foto: URA
Portal AnalitikaIzvor

"Istovremeno, osuđujemo neprimjereni pritisak na njihov rad koji je očigledan posljednjih dana"; kazali su iz GP URA.
Dodaju da dolazi od dijela političkih partija, NVO, potpomognutih nezavničnim centrima moći bliskih kriminalnim strukturama u Crnoj Gori.

"Sa druge strane, začuđujući je odnos Vlade Crne Gore na čelu sa premijerom Milojkom Spajićem i ministrom pravde Andrejem Milovićem koji ne osuđuju grube atake na rad SDT koji imaju za cilj za otupe oštricu usmjerenu protiv organizovanog kriminala i korupcije". kazali su oni.

Sve u svemu, ne čudi, navode oni u saopštenju, ako imamo u vidu da je do prije dva mjeseca, Milović zajedno sa predsjednikom skupštinskog Odbora za odbranu i bezbjednost Miodrag Laković, a sve uz prećutnu podršku premijera Spajića, otvoreno napadao Šukovića u cilju njegove smjene, obećavajući da jednog od njih dvojice uskoro neće biti na visokim funkcijama.

Portal Analitika