Društvo

UP: Pokušaj ubistva u prijestonici

IzvorIz policije su kazali da postoji osnovana sumnja da su Konatar i Mijanović 20. avgusta došli do kuće Pejovića u naselju Humci, kako bi Mijanović naplatio raniji novčani dug.

“Nakon toga je došlo do verbalnog konflikta a potom i do fizičkog kontakta, kada su, sumnja se, Mijanović i Konatar zadali Pejoviću udarce šakama i aluminijskom šipkom”, kazali su iz policije javila je Mina.

Kako se navodi, Pejović je nakon toga uzeo iz kuće kuhinjski nož i krenuo ka Konataru i Mijanoviću, koji su počeli da se udaljavaju, ali ih je on stigao.

“Kako se sumnja, Pejović je zadao Konataru dva udarca nožem u leđa, na šta su on i Mijanović i uzvratili kamenjem. Pejović se potom vratio u kuću, a Mijanović i Konatar sa lica mjesta udaljili su se njegovim vozilom “, saopšteno je iz policije.

Konatar je zatražio ljekarsku pomoć od hitne službe i Odjeljenja hirurgije, gdje su mu konstatovane dvije površinske ubodne rane u predjelu leđa, odakle je pušten na kućno liječenje.

I Pejović je zatražio ljekarsku pomoć, a njemu su konstatovane lakše tjelesne povrede, u vidu hematoma i oguljotina po glavi i tijelu.

Policija je o događaju obavijestila nadležno tužilaštvo, a izuzeti tragovi biće poslati na vještačenje u Forenzički centar.

Portal Analitika