Društvo

"Ko je sa tobom makar i pet minuta proveo, sve mu je jasno"

Ultra Crna Gora: Raoniću, izdajnik si bio i ostaćeš

Uzalud tom nesretniku svi mediji svijeta a ne režimska RTCG, ne može laž bit istina što će se i vrlo brzo dokazat, poručili su iz Ultra Crna Gora

Ultra Crna Gora: Raoniću, izdajnik si bio i ostaćeš Foto: Pobjeda
Portal AnalitikaIzvor

Iz navijačke grupe Ultra Crna Gora saopštili su da „kako se neminovno bliži kraj udvorničkoga i štetočinskoga djelovanja Borisa Raonića u javnom prostoru, to on više, prićeran uza zid, koristi sve poluge sistema da uprlja časne postupke onih koji ne žele da se povinuju pritiscima osvježene vlasti“.

„Najnoviji uradak iz špijunske kuhinje njega i nalogodavaca mu je i proces protiv policajca Radulovića koji je svjedočio istinu na suđenju uprkos direktnim neprimjerenim pritiscima sa kojima se suočavao. Tako se desilo nešto nesvakidašnje - savjestan policajac je danas žrtva progona jer je govorio istinu i tako o incidentu na stadionu, gdje su u prvom stepenu naša braća sa tribine osuđeni na nanogice, stao u odbranu njihovog časnog postupka, što je rijetkost od kada smo mi na tribini. Dakle kako nama ne može ništa, a na Radulovića prijetnjama nije mogao uticati, sada pokušava preko drugih kanala da ućutka, preokrene i zastraši. Ovaj osvježeni bivši Crnogorac i saradnik svega što je kontra Crne Gore i njenog bića (sjetimo se samo informacije da je pucano na policiju na Belvederu) u svoju borbu protiv nečega što ne može pobijediti ni za 300 godina, uvlači ljude koji nemaju veze sa našom tribinom a svoj posao obavljaju časno i profesionalno“, naveli su iz Ultra Crna Gora.

Prosto, kažu oni, Radulović je smetnja jer se „ne savija pred nekim ko je karijeru gradio na muljanjima, malverzacijama i ozbiljno tone u neregularnosti svakog tipa - i sada je smetnja jer ne priča kako je Špijun to zamislio“.

„Uzalud tom nesretniku svi mediji svijeta a ne režimska RTCG, ne može laž bit istina što će se i vrlo brzo dokazat. Opet: ne može mu proć, neće ni po sad a kako mu provokacija nije uspjela neće mu ni uspjet ni rehabilitacija. Izdajnik si bio i ostaćeš. Ko je sa tobom makar i pet minuta proveo, sve mu je jasno. Svakome se na kraju računa ono što je bez zaštite sistema. A sistem neće bit tu kad sve ovo prođe, no i čast i bruka. A oboje žive dovijeka“, poručili su iz Ultra Crna Gora.

Portal Analitika