Crna hronika

Osumnjičeni za krvično djelo razbojništvo i krivično djelo iznuda putem pomaganja

Uhapšene tri osobe u Podgorici: Policija traga za još jednom

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su rasvijetlili krvično djelo razbojništvo i krivično djelo iznuda putem pomaganja, a zbog kojih su slobode lišene tri osobe, dok se jedna potražuje, saopšteno je iz Uprave policije. 

Uhapšene tri osobe u Podgorici: Policija traga za još jednom Foto: Ilustracija
Portal AnalitikaIzvor

"Naime, policija je zbog krivičnog djela razbojništvo, koje je izvršeno 22. aprila na štetu jedne ženske osobe, lišila slobode V.G. (42) i A.S. (35). Oni su, kako se sumnja, u ulici Franca Rozmana prišli oštećenoj ženskoj osobi i upotrebom sile i prijetnje od nje otuđili novac u iznosu od oko 1.300 eura. Oštećena je u ovom događaju zadobila lake tjelesne povrede", saopšteno je iz Uprave policije. 

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo iznuda putem pomaganja slobode je lišen E.M. (29). On je, kako se sumnja, sa jednim licem koje je poznato policiji, a za kojim se traga, prijetnjom i ucjenom od V.S. (33) iznuđivao novac na ime duga u iznosu od 12.000 eura, a koji je oštećeni dugovao trećem licu. 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.