Crna hronika

Osumnjičen za uličnu prodaju narkotika

Uhapšena jedna osoba u Baru: Policija pretresla vozilo kojim je upravljao osumnjičeni, pronađen kokain

Policijski službenici Reginalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Bar su, u cilju suzbijanja ulične prodaje opojnih droga, a preduzimajući planske aktivnosti, kontrolisali lice i izvršili pretres vozila kojim je upravljao, saopšteno je iz Uprave policije. 

Uhapšena jedna osoba u Baru: Policija pretresla vozilo kojim je upravljao osumnjičeni, pronađen kokain Foto: Ilustracija
Portal AnalitikaIzvor

"Naime, kontrolisan je V.M. i tom prilikom pronađeno je osam manjih pvc pakovanja sa sadržajem bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, namijenjena daljoj, uličnoj, prodaji. Pronađena je i digitalna vaga za precizno mjerenje", navode iz Uprave policije. 

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu V.M. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"On je uz krivičnu prijavu priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost u zakonskom roku", navode iz Uprave policije. 

Portal Analitika