Crna hronika

Provalio u stan, fizični nasrnuo sa suprugu

Uhapšen Nikšićanin: Osumnjičen za nedozvoljene polne radnje

Dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Nikšić obaviještena je od strane oštećene osobe da je 3. maja u stan došao njen suprug D.R. (32) sa kojim ne živi zajedno određeni period, te da je fizički nasrnuo na nju, upućujući joj pogrdne riječi. 

Uhapšen Nikšićanin: Osumnjičen za nedozvoljene polne radnje Foto: UP twitter
Portal AnalitikaIzvor

"Po izjavi oštećene, D.R. je nakon toga, upotrebom fizičke snage, a protivno njenoj volji, oborio na krevet i neprikladno je dodirivao. Oštećenoj su od strane ljekara konstatovane lakše tjelesne povrede u vidu podliva i modrica u predjelu podlaktica", saopšteno je iz Uprave policije. 

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, a koji se nakon predočenog sadržaja prijave izjasnio da se sa navodima upozna Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću.

"Tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću se izjasnio da se u radnjama D.R. stiču elementi krivičnog djela nedozvoljene polne radnje i naložio da se od D.R. prikupi obavještenje u svojstvu građanina na navedene okolnosti. Nakon svih dalje preduzetih mjera i radnji od strane policijskih službenika u odnosu na ovaj predmet, postupajući tužilac je naložio da se D.R. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljene polne radnje", saopšteno je iz Uprave policije. 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.