Crna hronika

U mjestu Jugovići

Uhapšen Nikšićanin, autom udario policajca

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su sinoć lišili slobode A.R. (39) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, saopšteno je iz Uprave policije. 

Uhapšen Nikšićanin, autom udario policajca Foto: Foto: Opština Nikšić
Portal AnalitikaIzvor

"Sinoć oko 21 sat, A.R. je u mjestu Jugovići vozilom udario policijskog službenika koji je bio na dužnosti. Dva službenika policije su preduzimala službene mjere i radnje kada je osumnjičeni vozilom udario jednog policijskog službenika u predjelu noge", kažu u saopštenju. 

A.R. je nakon toga, dodaju, izašao iz vozila i krenuo prema policijskim službenicima, upućujući uvrjedljive i prijeteće riječi, u namjeri da prema jednom policijskom službeniku primijeni fizičku silu, u čemu je spiječen.

"Prema A.R. su upotrijebljena sredstva prinude i on je priveden u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Nikšić. Službenik Uprave policije je u ovom događaju zadobio lake tjelesne povrede", navode u saopštenju. 

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se A.R. liši slobode zbog gore pomenutog krivičnog djela.


Portal Analitika