Crna hronika

O događaju upoznat državni tužilac u VDT Podgorica

Uhapšen muškarac u Danilovgradu: Policija pronašla marihuanu, odbio testiranje na psihoaktivne supstance

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad, su zajedničkim aktivnostima na terenu, u okviru redovnih zadataka iz oblasti bezbjednosti saobraćaja i prevencije zloupotrebe opojnih droga, kod jednog lica pronašli opojnu drogu.

Uhapšen muškarac u Danilovgradu: Policija pronašla marihuanu, odbio testiranje na psihoaktivne supstance Foto: F. Krainčanić
Portal AnalitikaIzvor

„Policijski službenici zaduženi za kontrolu saobraćaja na putevima su na lokalnom putu Spuž-Mareza, u mjestu Daljam, izvršili kontrolu putničkog motornog vozila, danilovgradskih registarskih oznaka, kojim je upravljao S.Ć.(32)“, kazali su iz Uprave policije (UP).

Pregledom vozila koje koristi imenovani, pronađen je, navode iz UP, jedan veći pvc zamotuljak sa sadržajem nalik na opojnu drogu marihuana, drobilica sa ostacima biljne materije, dvije pvc kese sa ostacima biljne materije, četiri rizle i jedna improvizovanacigareta tzv.džoint u kojoj se nalazila biljna materija zelene boje nalik na opojnu drogu marihuana.

„Prilikom kontrole, imenovani je odbio zahtjev policijskih službenika da se podvrgne ispitivanju prisustva psihoaktvinih supstanci u organizmu, kao i analizi u zdravstvenoj ustanovi u Danilovgradu, nakon čega je lišen slobode od strane policijskih službenika“, saopšteno je iz UP.

O događaju je, navode oni, upoznat državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu (VDT) u Podgorici koji je naložio da se protiv S.Ć. podnese krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Portal Analitika